Iniciar Sessió   
 
 Inici 
actualitat


S'ha iniciat el període de revisió d'objectius avaluables 2014. Fins el 30 de setembre podràs proposar la revisió dels teus objectius. Accedeix al formulari de sol·licitud de revisió des d'aquest contingut.En el mes de juliol, el Port de Barcelona registrà el cinquè millor mes de la seva història en tràfic de mercaderies i el millor mes en tràfic de granels líquids.Fins el 8 de setembre està obert el període d'inscripció als cursos de formació en idiomes 2014-2015.Ja pots consultar el darrer número del Fem Port, el butlletí de comunicació interna del Port de Barcelona.Et fem arribar la memòria corporativa de l'APB corresponent al 2013, que inclou les diverses activitats que es van dur a terme a l'organització el passat any.Et fem arribar el procediment que regula, dins de l'APB, la contractació d'obres, serveis i subministraments l'import inferior a 50.000€.

aplicacions
 
tauler d'anuncis
 
el port a la premsa
EL ‘OASIS OF THE SEAS’ YA NAVEGA CON DESTINO A BARCELONA
El barco más grande del mundo, el “Oasis of the Seas” zarpó ayer desde Fort Lauderdale (Florida, Estados Unidos) con rumbo a Barcelona donde llegará el próximo día 13 de septiembre.

EL CRUCERO MÁS GRANDE DEL MUNDO HARÁ ESCALA EN BARCELONA, MÁLAGA Y VIGO
La llegada del barco coincide con la celebración de la feria SeaTrade en la capital catalana

EXPERTOS EN EL MOVIMIENTO DE CONTENEDORES
TCB está ampliando la capacidad de Buenaventura, un puerto clave para Colombia El grupo marítimo TCB, pionero en el diseño, construcción y operación de terminales en España, continúa su expansión con proyectos en puertos del Pacífico Sur y el mar Egeo El grupo empezó su actividad en 1972 cuando ganó la concesión de la primera terminal de contenedores del puerto de Barcelona (y de ahí sus siglas), la del Muelle Sur, pionera en España en el tráfico de mercancías en este tipo de embalaje, y que aún hoy administra. A partir de ahí fue ampliando su radio de acción. Actualmente gestiona las terminales de otros cuatro puertos españoles: Valencia, Tenerife, La Palma y Gijón.

 
destaquem
Agenda d'actes 21/07 al 27/07
Canvis organitzatius

Sessions IESE setembre
Vigilància de la Salut

Menús restaurants 02/09
Oferta Banc Sabadell

els més visitats
Calendari Laboral 2014
Canvis organitzatius
Certificat electrònic
Cobertura de places
Efficiency Network
Esports
Imatge corporativa APB
Procediments de l´APB
Serveis Mèdics

PORTafotos
Butlletí de Comunicació Interna

Fons social
Sistema de gestió ambiental del Port de Barcelona