Iniciar Sessió   
 
 Inici 
actualitat


Recorda que aquest dissabte 26 de juliol la secció de Ball Esportiu organitza el "Country al Port", amb recollida d'aliments per a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona. Anima't a participar!Et fem arribar la memòria corporativa de l'APB corresponent al 2013, que inclou les diverses activitats que es van dur a terme a l'organització el passat any.El tràfic total i el de contenidors creixen un 7% durant el primer semestre de l'any.La Tavella ens ofereix un descompte del 4,5% de descompte en la compra de cistelles de fruita i verdura saludable, 100% ecològica, de proximitat i amb compromís social.Et fem arribar el procediment que regula, dins de l'APB, la contractació d'obres, serveis i subministraments l'import inferior a 50.000€.Fins el 25 de juliol pots inscriure't a la 7a lliga de pádel del Port de Barcelona, que s'iniciarà el proper 1 de setembre.Fins el 8 de setembre està obert el període d'inscripció als cursos de formació en idiomes 2014-2015.Fins el 29 d'agost et pots inscriure als cursos de competències tècniques de l'aula virtual que es realitzaran entre setembre i desembre.

aplicacions
 
tauler d'anuncis
 
el port a la premsa
LA ESCOLA DRASSANA CIERRA EL CURSO CON UNA ALTA PARTICIPACIÓN EN SUS ACTIVIDADES FORMATIVAS
La Escola Drassana del Consorcio El Far de Barcelona cierra otro curso formativo destacado por diferentes actividades formativas dirigidas a un amplio abanico de usuarios y profesionales del mundo de la náutica y del mar.

SEATRADE MED, CONFERENCIAS DE ALTO NIVEL
Uno de los aspectos más destacados de Seatrade Med es la calidad de las conferencias que ofrece y de los ponentes que las imparten. Esta décima edición de la feria no será una excepción.

 
destaquem
Agenda d'actes 21/07 al 27/07
Canvis organitzatius

Tinglado núm. 169
Vigilància de la Salut

Menús restaurants 25/07
Oferta del Jardí del Benestar
Ofertes per anar al teatre

els més visitats
Calendari Laboral 2014
Canvis organitzatius
Certificat electrònic
Cobertura de places
Efficiency Network
Esports
Imatge corporativa APB
Procediments de l´APB
Serveis Mèdics

PORTafotos
Butlletí de Comunicació Interna

Fons social
Sistema de gestió ambiental del Port de Barcelona