Iniciar Sessió   
 
 Inici 
actualitat


Es fa públic el procés de selecció per a l'ampliació de la borsa de treball en l'ocupació de Policia Portuària, de personal laboral temporal inclòs en conveni mitjançant sistema de concurs oposició.Es fa públic el concurs de valoració de mèrits per a personal procedent del sector públic estatal per a la contractació d'un/a tècnic/a superior d'arxius.D'acord amb la Llei 15/2014, es disposarà d'un dia més d'assumptes particulars a partir d'aquest any 2014. Aquest dia corresponent al 2014 es podrà gaudir fins el 15 de gener de 2015.Convocatòria interna per cobrir una plaça d'Inspector/a de la Policia Portuària.S'ha iniciat el període de revisió d'objectius avaluables 2014. Fins el 30 de setembre podràs proposar la revisió dels teus objectius. Accedeix al formulari de sol·licitud de revisió des d'aquest contingut.Ja pots consultar el darrer número del Fem Port, el butlletí de comunicació interna del Port de Barcelona.Et fem arribar la memòria corporativa de l'APB corresponent al 2013, que inclou les diverses activitats que es van dur a terme a l'organització el passat any.

aplicacions
 
tauler d'anuncis
 
el port a la premsa
CARLA SALVADÓ: "SEGUIREMOS INVIRTIENDO EN INFRAESTRUCTURAS, PERO CON CUIDADO"
Carla Salvadó, directora de Marketing y Cruceros del Puerto de Barcelona, aconsejó el miércoles en Seatrade Med actuar con cautela a la hora de realizar inversiones millonarias en infraestructuras exclusivas para cruceros en los puertos, teniendo en cuenta la actual situación de este tráfico en el Mediterráneo..

CLIA APUESTA POR REFORZAR LA RELACIÓN CON LAS ASOCIACIONES DE PUERTOS
En el transcurso de la feria Seatrade Med, la principal cita de cruceros del Mediterráneo, que en esta ocasión se celebró hasta ayer jueves en Barcelona, el presidente de la Asociación Internacional de Líneas de Crucero manifestó su confianza en la cooperación

EL PUERTO DE BARCELONA ULTIMA SU MISIÓN EMPRESARIAL A MÉXICO
Ayer se celebró en el puerto de Barcelona, una reunión en la que se presentaron los datos de la misión empresarial del puerto a México que celebrará del 4 al 11 de octubre. Manel Galán, jefe de Promoción de la Comunidad Portuaria del Port de Barcelona, explicó a los asistentes que participarán en la citada misión la agenda de actos que se llevará a cabo, tanto en México DF como en Veracruz, las dos ciudades en las que la delegación participara en la misión empresarial.

EL PUERTO DE BARCELONA VE RECOMPENSADA SU POLÍTICA EN FAVOR DEL MEDIOAMBIENTE
El Puerto de Barcelona ha visto recompensada la política que lleva a cabo en favor del medioambiente con la obtención de uno de los premios de Seatrade Med, concretamente en la categoría Environmental Initiative Award.

EL PUERTO DE BARCELONA, RECONOCIDO POR SU APUESTA MEDIOAMBIENTAL EN SEATRADE MED
La protección del entorno ha sido clave para convertir la capital catalana en el primer destino de cruceros de Europa y del Mediterráneo. Asi lo han reconocido los Seatrade Cruise Awards al distinguir al enclave en la categoría Environmental Initiative.

LA MISIÓN COMERCIAL A MÉXICO DEL PUERTO DE BARCELONA CONTARÁ CON 51 PARTICIPANTES
Los empresarios visitaran DF y Veracruz del 4 al 11 de octubre

 
destaquem
Agenda d'actes 22/09 al 28/09
Canvis organitzatius

Sessions IESE setembre
Vigilància de la Salut

Menús restaurants 19/09
Oferta Banc Sabadell
Torneigs esportius 2014-2015

els més visitats
Calendari Laboral 2014
Canvis organitzatius
Certificat electrònic
Cobertura de places
Efficiency Network
Esports
Imatge corporativa APB
Procediments de l´APB
Serveis Mèdics

PORTafotos
Butlletí de Comunicació Interna

Fons social
Sistema de gestió ambiental del Port de Barcelona