Iniciar Sessió   
 
 Inici 
actualitat


Alguna cosa està passant a l'APB... Algunes persones, fins i tot, parlen de sentir-se com si tinguessin superpoders. Al llarg d'aquesta setmana, t'animem a descobrir la seva història...El tràfic de contenidors del Port de Barcelona creix un 7% durant els 8 primers mesos de l’any. Els granels experimenten importants increments: del 19% els líquids i del 12% els sòlids.Es fa públic el procés de selecció per a la constitució de la borsa de treball en l'ocupació de Policia Portuària, de personal laboral temporal inclòs en conveni mitjançant sistema de concurs oposició.Es fa públic el concurs de valoració de mèrits per a personal procedent del sector públic estatal per a la contractació d'un/a tècnic/a superior d'arxius.D'acord amb la Llei 15/2014, es disposarà d'un dia més d'assumptes particulars a partir d'aquest any 2014. Aquest dia corresponent al 2014 es podrà gaudir fins el 15 de gener de 2015.Convocatòria interna per cobrir una plaça d'Inspector/a de la Policia Portuària.S'ha iniciat el període de revisió d'objectius avaluables 2014. Fins el 30 de setembre podràs proposar la revisió dels teus objectius. Accedeix al formulari de sol·licitud de revisió des d'aquest contingut.

aplicacions
 
tauler d'anuncis
 
el port a la premsa
EL PUERTO DE BARCELONA Y GRIMALDI BUSCAN NUEVAS VÍAS DE COLABORACIÓN
El presidente de la Autoridad Portuaria de Barcelona, Sixte Cambra, y el director general, José Alberto Carbonell, se reunieron con el director general de Grimaldi Group, Emanuele Grimaldi, y el director comercial, Guido Grimaldi, en una sesión en la que también estuvieron participaron otros directivos de ambas empresas.

GRIMALDI, SATISFECHA CON EL PRIMER AÑO DE OPERACIÓN DE SU TERMINAL DE BARCELONA
El presidente del Puerto de Barcelona, Sixte Cambra, acompañado por el director general, José Alberto Carbonell, mantuvieron ayer una reunión con Emanuele y Guido Grimaldi en la cual los máximos responsables del grupo italiano transmitieron su satisfacción por la marcha de su terminal en la instalación portuaria catalana, que acaba de cumplir el primer año de operaciones.

LA ESCOLA DE SHORT SEA SHIPPING SE PROMOCIONA EN EL EXTERIOR
La progresiva internacionalización de los cursos de la Escola Europea de Short Sea Shipping ha llevado a sus responsables a presentar su apuesta formativa en diferentes países.

LA JURISPRUDENCIA DEBERÁ DILUCIDAR LOS ASPECTOS CONFUSOS DE LA LEY DE NAVEGACIÓN
Los aspectos confusos que tiene la nueva Ley de Navegación Marítima, en vigor desde el 25 de septiembre, hacen aconsejable esperar a las primeras sentencias de los jueces para ver cómo se aplicará. Esta es una de las principales conclusiones que se pueden extraer de la jornada sobre la nueva norma que organizó ayer la Asociación de Consignatarios de Buques de Barcelona.

LOS CONSIGNATARIOS DE BARCELONA DEBATEN SOBRE LA NUEVA LEY DE NAVEGACIÓN MARÍTIMA
Beatriz Pérez, especialista en derecho marítimo y de transportes, y Javier Expósito Paradela, director gerente de ANESCO, participaron ayer en una jornada organizada por la Asociación de Consignatarios de Barcelona, en la que se analizó y debatió sobre la nueva Ley de Navegación Marítima.

 
destaquem
Agenda d'actes 29/09 al 05/10
Canvis organitzatius
Memòria corporativa 2013

Sessions IESE setembre
Vigilància de la Salut

Menús restaurants 1/10
Oferta Banc Sabadell
Regularització Cheque Gourmet
Torneigs esportius 2014-2015

els més visitats
Calendari Laboral 2014
Canvis organitzatius
Certificat electrònic
Cobertura de places
Efficiency Network
Esports
Imatge corporativa APB
Procediments de l´APB
Serveis Mèdics

PORTafotos
Butlletí de Comunicació Interna

Fons social
Sistema de gestió ambiental del Port de Barcelona